Aki csak a múlttal törődik, annak nincs ideje a jövőt építeni! Vállalkozásunkat a nagymultú versenytársainktól nem csak az különbözteti meg, hogy kizárólag a jövőre fókuszál, hanem stratégiai szempont az is, hogy partnereinkkel karöltve teremtsünk valami maradandót, ami követendő példa lehet a piac többi szereplője számára is. Mi nem másképpen gondolkodunk, hanem újradefiniálunk!

Cégünket 2016 december 20-án alapítottuk. Munkavállalóink meglehetősen nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozás és logisztika területén. Csapatunk minden tagja nagy multú vállalatoknál sajátította el a logisztikai szemlelétmódot. Cégünk a szakképzett munkatársaink tudására támaszkodik. Célunk az áramlási folyamatok optimalizálása különböző logisztikai tevékenységek integrálásával.

Logisztikai feladatainkat saját járműflottával látjuk el a szolgáltatásunk minőségének biztosítása érdekében.

Kompetenciáink: Anglia, Spanyolország, Németország, Franciaország, Ausztria, Svédország, Dánia, Olaszország, Szlovákia, Magyarország.

Ügyefeleink a piaci vezető vállalatok közé tartoznak. Gyártóknak és beszállítóknak egyaránt partnerként ajánljuk magunkat.

Budapeseten, a BILK logisztikai központban képviseltetjük magunkat.

Tudj meg többet rólunk
Ismerd meg munkatársainkat

Közel 300 munkatársunk gondolja úgy, hogy a professzionalitás és az ügyfél elégedettség nem kiváltság, hanem alapkövetelmény. Tudásunk és gondolkodásmódunk a jövőnk záloga ez az, ami megkülönböztet minket!