KOMPLETT RAKOMÁNYOK

Schmitz CargoBull pótkocsiaink számos iparág megannyi termékének biztosítanak megfelelő tárolási helyet a szállítás alatt. Full Truck Load-ok esetében a rakomány kizárólagosan veszi igénybe a pótkocsi rakterét a feladótól a címzettig.

Részrakományok LTL

Részrakományok egyszerűen kezelhetők gyűjtő és terítő forgalmunkban. Less than a Truck Load-ok esetében a rakomány részlegesen használja a pótkocsi rakterét, más feladó árujával közösen szállítódik.

Szállítmányozói gyűjtőforgalom

Kisebb tételek továbbítására ajánljuk szállítmányozói gyüjtőforgalmunkat. Több előnyt nyújt az áruk gyüjtőforgalomban történő kezelése. Egyik legnagyobb privilégiuma a tervezhetőség, amely a menetrendszerűségből adódik. A járatok rendszeresek, a járatindulások a megbízó számára minden esetben ismertek. De minden vevői igényt kielégítve természetesen egyedi feltételrendszer szerint is történhet a járatok ütemezése. Díjjainkat gyüjtő díjtétel szerint kalkuláljuk.

Veszélyes áruk szállítása ADR

A veszélyes áruk szállításuk során fokozott figyelmet és szakértelmet igényelnek. Cégünk az Agreement Dangerous Road előírásoknak megfelelően felszerelt pótkocsikkal és ADR vizsgával rendelkező gépjárművezetőkkel biztosítja, hogy minden áru a veszélyességi bárcájának megfelelően kerül szállításra.

Nagy értékű áruk szállítása

A nagyértékű áruk szállítása tervezést, a tervezés során pedig elővigyázatosságot igényel. 0-24 órás vevőszolgálattal, flottakövetéssel és gépkocsivezetőtámogatással állunk rendelkezésükre a hét minden napján. Nagyértékű áruk szállítása során az egyes fuvarfeladatok kiemelt figyelmet és támogatást követelnek meg. Csapatunk a folyamatos nyomkövetésnek köszönhetően mindig pontosan tudja, hogy az áru merre jár. A gépkocsivezetőink pedig kibővített körű támogatást kapnak a parkolások és tankolások helyét illetően, hogy minden szűk keresztmetszet kiküszöbölhető legyen.

Tudj meg többet rólunk
Ismerd meg munkatársainkat

Közel 300 munkatársunk gondolja úgy, hogy a professzionalitás és az ügyfél elégedettség nem kiváltság, hanem alapkövetelmény. Tudásunk és gondolkodásmódunk a jövőnk záloga ez az, ami megkülönböztet minket!